“Въздушен конвой 2”!



Саймън Уест планира да заснеме продължение на “Въздушен конвой”.
Продуцираният от Джери Брукхаймър “Въздушен конвой”, в който главните роли бяха изпълнени от Никълъс Кейдж, Джон Кюсак и Джон Малкович, се превърна не само в един от най-големите хитове на 1997 година, но си и спечели славата на един от най-харесваните и популярни екшън-филми в историята.

Продукцията също така отбеляза дебюта на английския режисьор Саймън Уест, който след това създаде и други хитови заглавия, сред които “Лара Крофт: Tomb Raider” и “Дъщерята на генерала”.

Преди ден, по време на интервю свързано с най-новия му филм, “Механикът”, Уест разкри, че се надява да заснеме продължение на “Въздушен конвой” и отново смята да покани за участие звездата Никълъс Кейдж.

Саймън Уест: “Искам да направя “Въздушен конвой 2”. Ще бъде страхотен, но най-важното е да се съберем всички отново. Толкова много хора участваха в направата на първия филм и се надявам, че ще се съгласят да сe завърнат. Сега ми предстоят снимките на “Medallion”, в който отново ще работя с Ник (Кейдж). Той ще бъде в ролята на банков обирджия, който е току що излязъл от затвора.

Филмът ще бъде много интересен и съм решил, че преди да започнем снимките ще поговоря с Ник за “Въздушен конвой 2”. Ще му обясня точно какво искам да направим с продължението – ако и той се съгласи, тогава ще се свържа и с останалите актьори.”

Преди няколко години се появиха слухове, според които продуцента Джери Брукхаймър планира да заснеме продължения на три от най-известните си творби – “Скалата”, “Въздушен конвой” и “Да изчезнеш за 60 секунди”.

Все още не е ясно дали Саймън Уест се е свързал с Брукхаймър относно втората част на “Въздушен конвой”, но режисьора заяви, че единствения начин филма да се получи, е ако оригиналния екип от Touchstone Pictures и Jerry Bruckheimer Films се завърне отново.

Повече подробности около планираното продължение на хитовия екшън се очакват да бъдат разкрити след като започнат снимките на втория общ филм на Саймън Уест и Никълъс Кейдж, “Medallion”.

craveonline.com, cinefish.bg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: