45 (идиотщина)


Има неща като връзки, брак и други решения, които могат да прецакат вашият живот и живота на другите около вас. Едно от най-трагичните, слагащи край на кариерата ви решения, е решението да имате деца. За да се борите с това има едно правило: НИКАКВИ ДЕЦА, докато не сте най-малко на 45.
Ето защо.

• Учените са доказали, че човешкия слух почва да се губи когато навършите 45 и децата няма да са толкова шумни.
• След като навършите 45 уменията ви в свалянето на мацки естествено ще започнат да намаляват. Ако имате дете в този момент, то ще имате подкрепа, която ще ви помогне в свалянето на мацки.
• Според одобрената формула за по-млади мацки (годините ви / 2 + 7), когато навършите 45 няма да можете да свалите мацка на 20.
• Ако имате дете преди да сте навършили 45 означава, че отделяте много от ценното си време грижейки се и/или плащайки за него. След 45 какво друго ще правите с времето си, освен да си мечтаете да сте млад?
• Колкото повече време чакате дете, по-вероятно ще е да сменяте памперсите на бебето в същото време, в което сменяте свойте. Въпреки, че не звучи идеално, драстично ще намали количеството на времето, което сте прекарали в живота си, занимавайки се с лайна. 😀

А със здраве! 🙂

Advertisements

One Response to 45 (идиотщина)

  1. black & white says:

    😀 одобрявам гледната ти то4ка.. 😀 аа има и още нещо.. доказано е 4е 75% от децата родено след 40 годишна вазраст са гений.. 😀 е добре де не то4но гений но добар пример ни е Ваня К. 😀 има само един извод.: НИКАКВИ ДЕЦА ПОНЕ ДО 40… 😀

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: